Zorgeloos schoonmaakservice

Schoonmaak op scholen

Een schone school, een veilige omgeving


Eens per jaar in uw zomervakantie kinderen of studenten gebruikt en indien de ruimten niet goed schoon zijn vliegen de stofwolken in het rond. Toiletten worden zeer regelmatig bezocht en vaak wordt er niet altijd even netjes mee omgegaan.
Een schone en frisse school is erg belangrijk. Leerlingen en leerkrachten ervaren de school als een prettige werk- en leeromgeving als de school schoon en netjes is. Ook komt het de representativiteit van de school ten goede wat ouders en schooldirectie belangrijk vinden.
De Cleaning pro zorgt ervoor dat uw school schoon is zodat uw medewerkers prettig kunnen werken en uw leerlingen en studenten een prettige leeromgeving hebben. Wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van onderwijsinstellingen zowel binnen het primair als het voortgezet onderwijs.
Eens per jaar in uw zomer vakantie voeren wij de grote schoonmaak uit. Wij laten geen enkel hoekje zitten op uw school. Zodat u het nieuwe school jaar fris en schoon kan beginnen.

Denk hierbij ook aan de glasbewassing en of het onderhoud aan uw vloeren. Ook als u geen klant bij ons bent voor de dagelijkse schoonmaak kunt u ons benaderen voor de éénmalige grote schoonmaak.

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.